Welkom bij Masner Vastgoed
KWALITEIT IN WONEN

Masner Vastgoed is een gespecialiseerde vastgoedbelegger met een focus op het herontwikkelen van onroerend goed.

Onze specialisatie betreft het creëren van appartementen met een hoogwaardig opleveringsniveau. We zijn met name actief in de Haagse regio.

AANKOOP

Wij zijn altijd geïnteresseerd in aanbod van (verhuurde) woningen en kantoorpanden. Wij hanteren een vlotte, duidelijke en transparante werkwijze en overleggen graag met u de mogelijkheden tot aankoop van uw pand.

Contact opnemen

PROJECTEN Op dit moment hebben wij de volgende projecten in ontwikkeling

VOLLEDIG VERHUUURD
Valkenboslaan 181 185, 189 t/m 189H, Boylestraat 1
2563CV Den Haag

** VOLLEDIG VERHUURD **
Op een steenworp van het centrum van Den Haag sta je midden in de veelzijdige en levendige stadswijk Valkenboskwartier. Hier worden 12 ruime appartementen gerealiseerd, allen met 2 slaapkamers, een open luxe keuken en ruime badkamer.
De appartementen zijn allen gestoffeerd en turn-key.

NOG MAAR 1 APPARTEMENT TE KOOP: 122a
Scheveningseweg 120
2584AE Den Haag

** NOG 1 TE KOOP**
Drie luxe, volledig gerenoveerde gelijkvloerse appartementen met lift op de Scheveningseweg 120. Fantastische ligging op loopafstand van de populaire Frederik Hendriklaan in het Statenkwartier én op loopafstand van de gezellige zeehaven en het strand. Parkeren is op eigen terrein, pal voor de deur. De appartementen worden op hoogwaardige wijze volledig gerenoveerd met een luxe afwerking met behoud van stijl, sfeer en charme,