MASNER VASTGOEDOns team staat altijd voor u klaar

De kracht van het team van Masner Vastgoed zit in de complementaire expertise, waarbij we allen een geheel andere achtergrond hebben, met jarenlange ervaringen op het gebied van project management, makelaardij en financiën. Wat ons bindt is gedrevenheid, passie voor vastgoed en de wens om in een plezierige samenwerking met onze partners kwaliteit op te leveren. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige woningen en appartementen op in het midden- en hogere marktsegment.

Met Masner Vastgoed hebben we een unieke samenwerking opgezet tussen zeer gedreven mensen. met als duidelijke ambitie om een toonaangevend vastgoedbedrijf te zijn in de Haagse regio. Aan onze kernwaarden: focus op kwaliteit, betrouwbaarheid, transparantie en integriteit doen wij geen enkele concessie. Onze ambitie is om in de Haagse regio een begrip te zijn waarmee eenieder graag zaken doet en Masner Vastgoed synoniem staat voor kwaliteit en professionaliteit.

Wij zijn voortdurend op zoek naar woningen welke wij kunnen renoveren, dan wel kantoren die zich lenen voor transformatie naar appartementen. We kunnen snel beslissen en met u als aanbieder tot overeenstemming komen over prijs en voorwaarden. Wij bieden doorgaans zonder voorbehoud van financiering of aankoopkeuring. Wij gaan uiteraard discreet om met onze relaties en projecten die worden aangeboden. Voor meer informatie kunt u ons via het contactformulier bereiken. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Hans BenengaPartner

Mobiel 06 1095 0931 E-mail hans@masner.nl

Jim den DekkerPartner

Mobiel 06 2290 9641 E-mail jim@masner.nl

Ariënne ClaassenPartner

Mobiel 06 2059 0211 E-mail arienne@masner.nl

Contact opnemen Vul uw gegevens in en we nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?